Vi bestræber os på at udvikle os fra projekt til projekt.

Det gør vi ved altid at levere vores ypperste. Og lidt til. Læs nedenfor om hvordan vi kan hjælpe jeres projekt i gang, eller kontakt os og hør mere.

Strategi

I den indledende fase af et IT-projekt skal der laves afvejninger på baggrund af budget og ønsker. Big Web hjælper med at navigere mulighederne mellem standard og specialudviklet software så i ender med den løsning der bedst opfylder virksomhedens ønsker.

Webdesign- og udvikling

Jeres virksomhed er nødt til at tage sig ordentligt ud på nettet. I mange tilfælde er jeres website det sted kunden først støder på jeres forretning. Med vores erfaring webdesign og udvikling tilbyder vi bredde muligheder for at opnå præcis den rette repræsentation af jeres virksomhed på nettet.

Har jeres virksomhed et specielt behov for en webapp til at understøtte en specifik forretningsfunktion eller er jeres medarbejderes arbejdsgange spredt udover så mange systemer at det bliver ineffektivt at arbejde med, kan vi skræddersy en løsning der samler trådene og bringer jeres virksomhed tilbage i topfart.

E-handel

Vi kan hjælpe med at få din e-handelsplatform på vingerne. Vi kan hjælpe med alt fra design over brugeroplevelse til udvikling specielle features der kræves at du kan tilbyde dine kunder lige netop den oplevelse du ønsker for dem.

Vi arbejder både med løsninger der bygger på platforme udstillet som onlineservices fx Shopify som få tilrettelser hurtigt og billigt kan komme udover stepperne, men også platforme der tillader en større grad af tilpasning, som fx uCommerce eller wooCommerce.

Vi brænder for det vi laver, og det afspejler sig i resultatet. Der er ingen let smutvej til det gode resultat og vi står altid gerne på mål for kvaliteten af vores arbejde.

Marrtin - Grundlægger af Big Web

Skriv til os